REALITi 360 için ZOLL EMV+® Ventilatör Ekran Simülasyonu

REALITi 360 için ZOLL EMV+® Ventilatör Ekran Simülasyonu, 8001016, İleri Travma Yaşam Desteği (ATLS)
In stock
ZOLL EMV+®” yoğun bakım ventilatör simülatörü, iSimulate tarafından geliştirilen REALITi 360 hasta monitörü simülasyon sistemi ile çalışan isteğe bağlı Premium markalı ekran simülasyonudur.

REALITi 360 Premium Ekranlar, birçok önde gelen hasta monitörü, defibrilatör ve ventilatör üreticisinin kullanıcı arayüzüne benzer. iSimulate, önde gelen üreticilerle işbirliği yaparak, hasta başında kullanılan gerçek monitörlere benzeyen ve çalışan hiper gerçekçi arayüzler üretmiştir. Mevcut ve farklı hasta monitör ve defibrilatör seçenekleri, öğrencilerin Acil Yardım Tıp Teknisyeni veya Hastane kariyerlerinde karşılaşabilecekleri önemli sayıda monitörü, defibrilatörü ve ventilatörü tecrübe etmelerine olanak tanır.

Kullanıcılar, bireysel eğitim gereksinimlerine ve REALITi sistem yapılandırmasına bağlı olarak, simülasyon eğitimleri için bu Premium Görüntüleme Ekranlarından birini veya daha fazlasını seçebilir.

“ZOLL EMV+®” yoğun bakım ventilatör simülasyonu, REALITi 360 kullanıcılarına son derece gerçekçi vakalarla eğitim görme seçeneği sunar. Bu ekran simülasyonu, markasının tüm özelliklerini içeren “ZOLL EMV+®” ventilatörünü mükemmel şekilde simüle eder. 
Ürün No: 8001016
Marka iSimulate
MPN: M-SZEMS
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800