Prostat Muayenesi Eğiticisi, 4 Evre

Prostat Muayenesi Eğiticisi, 4 Evre, 1013116 [P58/1], Erkek Hasta Muayenesi
Latex free
Prostat Muayenesi Eğiticisi, dijital rektal muayeneleri (DRE) gösterimi ve uygulaması için medikal simülasyonda ve klinik eğitiminde kullanılır. Eğiticide, rektal muayenelere yönelik profesyonel palpasyon yöntemlerini (yan pozisyonda veya öne eğilerek) ve tanı becerilerini öğretmek için 4 farklı prostat bulunmaktadır.

İşaret parmağı rektuma sokulur ve böylece prostat karsinomların çoğunun bulunduğu prostatın arka kısmında palpasyon yapılmasına olanak sağlar. Prostatın şekli, pozisyonu ve konsistansı değerlendirilir, prostatın pürüzsüz yüzeyindeki düzensizliklerin, sertliklerin ve düğümlerin hissedilmesine olanak sağlar.

Şu evreler dahildir:
  • Normal prostat
  • İleri evre prostat karsinomu
  • Erken evrede prostat karsinomu
  • Benin prostatik hiperplazi (BPH)

Referans ve öz kontrol için eğiticide her evreye yönelik ilgili transrektal ultrason görüntüleme (transrektal ultrason, TRUS) de bulunmaktadır. Kullanım esnasında, prostat ve sonografik görüntüler gizlenir ve eğitime katılan kişiler tarafından görülemez.

Kompakt tasarımı sayesinde DRE Eğitici'nin saklanması kolaydır ve her medikal simülasyon laboratuvarı için ideal bir eğiticidir.
Ürün No: 1013116 [P58/1]
Ağırlık 0.18 kg
Ölçüler 9.5 x 9.5 cm
Marka 3B Scientific

Dokümantasyon

Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: