3B Scientific OrthoBones-birinci sınıf yapay kemikler

yeni geliştirilen 3B Scientific OrthoBones sayesinde, cerrahlar, ortopedistler ve doktorlar şekil ve kalite açısından insan kemiğinin yerine geçen bir yapay kemiğe sahip olacaklardır. 3B Scientific OrthoBones kemiklerinin mükemmel mekanik özellikleri onaylanmıştır. Etkileyici realistik özelliğinin sırrı iki parçalı yapısında yatmaktadır. 3B Scientific OrthoBones kemikler yenilikçi üretim süreci ve özel sentetik materyallerin karışımı kullanılarak hazırlanmıştır.

3B Scientific OrthoBones Avantajları
  • Bir cerrah veya ortopedist olarak, 3B Scientific OrthoBones kemikler becerinizi en iyi şekilde geliştirecektir. Mükemmel sonuçlar için yeni teknikleri deneyin, ve düzenli olarak benzer hareketleri yapma becerinizi test edin. Kol veya bacak kırıkları gibi hangi alanda uzman olursanız olun; 3B Scientific OrthoBones kemikleri ile paranızın karşılığını alacaksınız ve emrinize hazır anatomik olarak doğru bir uygulama çevreniz olacak. Hastalarınızı tedavi etmek için mükemmel bir şekilde hazır olacaksınız.
  • Medikal implantların, endoprotezlerin ve benzer ürünlerin üreticileri 3B Scientific OrthoBones kemiklerinden eşit oranda yararlanmaktadırlar. Birincisi, ürünlerinizi düşük maliyetle gelişim aşamasında test ve optimize edebilirsiniz. İkincisi 3B Scientific OrthoBones kemikler atölye çalışmaları ve sunumlarda oldukça yararlı olacaktır. İlgili kişiler ürünlerinin gerçek durumlarda nasıl bir hal aldıklarını öğrenecek ve uygulama hakkında fikir sahibi olacaktır.
Toggle Description Text Open / Closed