NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli

NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı
NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı
NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı
NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı
NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı
NENASim Xpert- Neonatal Simülatör, Açık tenli, 1020899, Neonatal Hasta Bakımı

Skin Tone:

Product in Koyu tenli Product in Açık tenli
On Sale
NENASim hem gerçekçi, disiplinler arası takımı tamamlar hem de bağımsız bebek hasta simülasyon eğitimi sunar. NENASim inanılmaz bir gerçeklik düzeyine sahip bir neonatal simülatörüdür ve hasta bakımı, acil tıbbi müdahaleler ve hayata döndürme eğitimi de dahil olmak üzere çok geniş bir aralıktaki sağlık profesyonellerinin eğitimi için ideal bir çözüm sunar.

NENASim sistemi şu dört bileşenden meydana gelir:
1 Bebek simülatörü
2. Simülasyon yazılımı
3. Taşıma kutusu
4. Şarj cihazı

NENASim, bebek ile monitör arasında Wi-Fi iletişimi sağlayan bir yazılımla birlikte gelir. NENASim bebek simülatörünün hareketlerinin kontrol edilmesi ve hayati parametrelerin takip edilmesi için kullanıcı dostu, dokunmatik ekranlı bir arayüze sahiptir. Gerçek zamanlı bir eğitim etkileşimi için yapılandırılabilen parametreler, hasta monitöründe görüntülenir.

NENASim hasta monitörü, bebek muayenesi eğitimi için mükemmel bir araçtır. Çeşitli senaryoların oluşturulması için şu parametrelere sahiptir: kan basıncı, kalp atış hızı, EKG'ler, SpO2, CO2, ABP, CVP, PAP, PCWP, NIBP, TOF ve çok daha fazlası. Öğrenciler, görüntülen parametreleri takip ederken gerekli eğitimi alırlar; ölçülen değerlerle hastanın klinik durumu arasında korelasyon kurarlar ve böylece paediatrik açıdan acil durumları tespit edebilir ve yönetebilirler.

Gerçekçi Anatomi
NENASim gerçek yaşamdakine benzer bir görüntüye ve göz, baş ve boyun hareketlerine sahiptir. Silikon cildin sıcaklığı değişir; buna karşılık dış görünüşün gerçekliğinin bozulmaması için gözle görülebilen yapay eklemler içermez. Değişen solunum paternleri ve ayrıca torso hareketi, ürünle verilen yazılım üzerinden kontrol edilebilir.

Hava Yolu Yönetimi
Paediatrik hava yolu yönetimi, sağlık profesyonellerinin karşı karşıya kaldığı en zor görevlerden biri olarak kalmaya devam etmektedir. Herhangi bir tekniğin veya klinik performansın başarısı, anatomik ve paediatrik hava yolu imkanlarının anlaşılmasıyla birlikte sürekli eğitim ve uygulamalara dayalıdır. NENASim, neonatal hava yolu yönetimini eğitimini her açıdan gerçekleştirmenize ve gelecekte küçük hastalarla uğraşırken gerekli özgüveni kazanabilmeleri için öğrencilerinize uygun eğitimleri verebilmenize olanak sağlamaktadır.

Solunum
Yeni doğanlar ve bebekler birkaç farklı hastalık neticesinde solunum güçlükleri çekebilirler. NENASim öğrencilerin gelecekte karşılaşabilecekleri zor sorunların üstesinden gelebilmelerine yardımcı olmak için çok sayıda solunum güçlüğü paterni ve komplikasyon sunmaktadır. Bunun haricinde NENASim, ses telleri sayesinde eğitimi çok daha gerçekçi bir hale getirmektedir: ağlama, öksürme veya hıçkırma.

CPR
Tüm yeni doğan hastalarının yaklaşık dörtte biri doğumda solunumun başlamamasından veya devam etmemesinden kaynaklanmaktadır. Etkili bir canlandırma tekniği bu ölümlerin büyük bir çoğunluğunun önüne geçebilir; NENASim, bebek CPR ve travma bakımının temellerinin öğretilmesi için tasarlanmıştır. NENASim’in başını ve yanağını yatırarak hava yolunu açın ve canlandırma prosedürünü başlatın.

Kan dolaşımı
Kan basıncı, nabız ve solunum hızı neonatal bakımında ölçülen rutin hayati işaretlerdir. NENASim çok kapsamlı BP ve EKG özellikleri sunmaktadır ve bunların tamamı, monitörden kontrol edilebilir ve monitörde görüntülenebilir.

Yazılım
Kullanıcı dostu yazılımı, bebek ile monitör arasında Wi-Fi iletişimi sağlar. Kablosuz bağlantısı sayesinde eğitim oturumları hem kapalı alanlarda hem de gerçekçi yaşam koşullarının simüle edilmesi amacıyla açık alanlarda gerçekleştirilebilir. Eğitimci mevcut 5 standart senaryo arasından seçim yapabileceği gibi kendi senaryosunu da oluşturabilir. Mevcut senaryoların değiştirilmesi amacıyla istenildiğinde yeni parametreler eklenebilir. Geniş bir dil seçeneğine sahiptir ve bire bir veya toplu eğitimler mümkündür.

NENASim'in tasarımcıları, gerçekçi bir simülasyon eğitiminin sağlık sektörünün kalitesinin yükseltilmesi açısından vazgeçilmez bir adım olduğuna inanıyorlar. Tıp profesyonellerinin sahip oldukları bilgileri gerçek hastalara zarar vermeden uygulamaya dönüştürmeleri gerekmektedir. Kendine güven, yetkinlik ve deneyim gerçekçi klinik eğitimlerle elde edilebilir.

Hem Microsoft Windows hem MacOS ile uyumludur

Ürün No: 1020899
Ağırlık 4.6 kg
Ölçüler 55 x 12 x 50 cm
Marka Medical X
MPN: NS01
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800