Kalp Kateterizasyon Simülatörü

Kalp Kateterizasyon Simülatörü, 1017260 [W44015], Kateterizasyon
New Product
Şimdi stajyer doktorları ve personeli TPN Simülatörünü kullanarak merkezi damar katerizasyonu uygulama teknikleri konusunda eğitebilirsiniz.

Tüm uygun işaretler, insersiyon bölgelerinin gerçekçi belirlemesi için dokunulabilir niteliktedir. Sentetik deri parçalara ayrılmış kas sistemi ve damar yerleri, arterler ve diğer işaretlerin ortaya çıkarılması için yerinden çıkarılabilir.

Deri ile, iğne sokma aracını yerine yerleştirebilirsiniz. Dokunma hissi oldukça gerçekçidir. Yapay kan, aynen gerçekte olduğu gibi kan iğneden akarken doğru iğne yerini bulmak için bağlanır.

Damar kateterleri iğne aracı düzgün bir şekilde yerleştirildiğinde yerine yerleştirilebilir. Swan-Ganz kateteri kullanılabilir. Deri ve damar arka arkaya birçok personel tarafından tekrarlanan ponksiyona dayanıklıdır. Deri ve damarlar kolayca değişebilir.

Merkezi damar basıncını ölçme çalışmaları yapılabilir. Hastaya zarar verme korkusu olmadan bandajlama teknikleri çalışılabilir.

Acil durum medikal eğitim programlarında, travma esnasında yüksek miktarda sıvının tahliyesini çalışın.

Sıvı sağlama çantaları, değiştirilebilir deri, tüp tıkacı, iğne, dörtte bir miktarda kan, öğretim kılavuzu ve sert taşıma çantası içermektedir. Sıvı sağlama standı yoktur. 


Ürün No: 1017260 [W44015]
Ağırlık 12.099 kg
Marka Life/form
MPN: LF01012U
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: