I.V. & I.M. Enjeksiyon Kolu

I.V. & I.M. Enjeksiyon Kolu, 1018083 [W44002], Enjeksiyonlar ve Noktalamalar
I.V. & I.M. Enjeksiyon Kolu, 1018083 [W44002], Enjeksiyonlar ve Noktalamalar
  • Gerçekçi Geriye Dönüş
  • Değiştirilebilir Cilt
  • Intramüsküler Enjeksiyon Alanı
  • Parmak izleriyle tamamlanma
Basit ve kolay kullanımlı Life/form® Venipunktür ve Enjeksiyon Eğitim Kolları, IVlerin başlaması ve İğne Üzerinden IV Katerin tanıtılması dahil damardan kan alma ve enjeksiyon tekniklerini öğretmenin ideal bir yoludur. Bu simülatör istenen gönüllünün bulunmasına dair sorunlarınızı bitirir ve öğrenciler yeni prosedürleri öğrenirken hasta yaralanma ve hastaya dair sorumlulukları önlemeye yardımcı olur.
Gerçeklik ince detaylarla- parmak izlerinin aşağısında başlar. Ama en önemlisi vinil cilt ve lateks damarlar üzerindeki delinmeye dair gerçekçi histir.  Damara dokunduğunuz anda cilt gerçekçi bir şekilde sallanır ve "patlama" özelliği iğne damarı deldiği anda hissedilir. Damarlara ön kol boyunca antekübital fossada ve elin arkasında, her hangi bir ortak alanda damardan kan alma deneyimlemesini mümkün kılarak ulaşılabilir.
İntramüsküler enjeksiyon da eşdeğer derecede gerçekçidir. Köpük bir ped kas dokusu görevi görür ve sınırları doğal bir kemiksi işaretlerle belirlenmiştir. Life/form® Venipünktür ve Enjeksiyon Kolları ikame cilt ve damar ile tasarlanmıştır.  Full ikame cilt kitleri mevcuttur ve kullanımı kolaydır. Her bir cilt/damar setinin ömrünü uzatmak için, tüplerdeki delikleri tıkamak ve sızıntıyı önlemek için aerosol bir dolgu macunu mevcuttur.

Cilt, 22 numaralı iğne, kelebek seti, infüzyon seti, 3 cc şırınga, 12 cc şırınga, bir pint Life/form® kan, sıvı tedarik çantası, kullanım kılavuzu ve Soft Bag Life/form®  içerir. Sıvı tedarik standı dâhil değildir. Ebatlar: 89 x 30,5  x 15 cm.
DİKKAT: Yalnızca Life/form® ikamelerini kullanınız. Konvansiyonel Lateks Boru kullanmayın. Bu simülatörde arızalanmaya neden olur.




Ürün No: 1018083 [W44002]
Ağırlık 9 kg
Marka Life/form
MPN: LF00698U
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: