Diyagnostik & Prosedürel Kulak Eğitimcisi

Diyagnostik & Prosedürel Kulak Eğitimcisi, 1017258 [W44747], Kulak Burun Boğaz Muayenesi
Diyagnostik & Prosedürel Kulak Eğitimcisi, 1017258 [W44747], Kulak Burun Boğaz Muayenesi
Bu yeni eğitimci ile birlikte, öğrenciler, stajyer doktorlar ve pratisyenler insan kulağını muayene derken, hastalık teşhisi koyarken, kulak kanalını temizlerken, yabancı bir cismi çıkartırken ve kulak tüpü insersiyonu ile miringotomi yaparken ihtiyaç duydukları becerileri çalışabilirler. Diyagnostik ve Prosedürel Kulak Eğitimcisi anatomik olarak doğrudur. Gerçeğe yakın sağ ve sol kulaklar diyagnostik ve prosedürel teknikleri öğretir ve kolay bakım ve saklama için çıkartılabilir niteliktedir. Tam gerçekçilik için orta kulak çeşitli sıvılarla doldurulabilir. Eğitim veren kişi sıvıların rengini ve uygunluğunu kontrol eder.

Bu eğitimciyi gerçeğe en çok yaklaştıran bir başka özellik ise tam renkli fotoğraf baskısı ile birlikte dokuz diyagnostik kartuşun dahil edilmesidir:
Normal kulak zarı
Mukoid otit media
Hava-sıvı seviyesi ile birlikte seröz otit media
Küçük ve büyük kulak zarı deliği ile birlikte kronik otit media
Atik kolesteatom’un iki görüşü
Atelektatik orta kulak otiti
Kulak zarı sertliği


Eğitimci iki kulak, 100 önceden kesilmiş kulak zarı, özel olarak formüle edilmiş kulak vaksı, bir standart orta kulak kartuşu ve şırıngası, ayarlanabilir standı ve sert taşıma çantası içermektedir. Otoskop, ventilasyon tüpü ve cerrahi araçlar yoktur.
Ürün No: 1017258 [W44747]
Ağırlık 4.483 kg
Ölçüler 45.7 x 27.9 x 25.4 cm
Marka Life/form
MPN: LF01090U
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: