Defibrilasyon Özelliklerine sahip, gelişmiş Çocuk CPR/Hava Yolu Yönetimi Gövdesi

Defibrilasyon Özelliklerine sahip, gelişmiş Çocuk CPR/Hava Yolu Yönetimi Gövdesi, 1018864, Çocuk BLS
Öğrencilerinizin gerçek dünyada karşılaşabilecekleri zorlukları pratik etmesini sağlar. Eğitim yardımcısı, standart modellerdeki tüm özelliklere ek olarak dil şişmesi ve larengospazm simülasyonu sunar.

Bu gelişmiş hava yolu yönetimi eğitim yardımcısı, 5 yaşındaki bir hasta büyüklüğündedir ve çocuk hastalarla ilgili kabiliyetlerinizi pratik etmeniz için mükemmeldir. İntübasyon, ventilasyon, vakum, CPR ve çene baskı tekniklerini pratik edebilirsiniz.
Gerçekçi anatomi ve elemanlar arasında dişler, dil, oral ve nazal farenks, gırtlak, epiglot, aritenoid, yapay ses telleri, yapay ve gerçek ses telleri, trake, akciğerler, yemek borusu ve mide yer almaktadır. Eğitim yardımcısı oral, dijital ve nazal intübasyonu ve E.T., E.O.A., P.T.L., L.M.A., E.G.T.A., Combitube® ve King Sistem takma işlemlerini pratik etmenize izin verir. Stetoskop eğitimi için ayrı akciğerler. Manüel karotis nabzı. Şişirilebilir mide torbası, özofajiyal insuflasyonu gösterir. Bir miktar öne gelen konumuyla dil şişmesini ve ses tellerini simüle eden Gelişmiş Çocuk Hava Yolu Yönetimi Eğitim Yardımcısı hem başlangıç düzeyindeki hem gelişmiş düzeydeki öğrenciler için mükemmel bir eğitim yardımcısıdır.

Gelişmiş Çocuk Hava Yolu Yönetimi Eğitim Yardımcısı; standart manüel, otomatik veya yarı otomatik harici monitör defibrilatörleri yardımıyla defibrilasyon pratiği yapmanıza imkan sağlar. Dahili bir yük kutusu, öğrencilerin ve ekipmanın korunması için tüm darbelerin tam kuvvetini emer. Gerçek bir hastada olduğu gibi, anatomi maketinin takip edilmesi de mümkündür. Ayrıca tüm standart defibrilatör, monitör ve hasta simülatörü markaları ve tipleriyle de uyumludur. Dört EKG noktası ve iki defibrilasyon noktası içerir. Bu torso, Çocuk CRiSis™ sistemine temel oluşturacak şekilde tasarlanmıştır. IV erişimi, intraosseöz infüzyonlar ve kan basıncı takibi sağlanması için daha sonra kollar ve bacaklar eklenebilir. Bir EKG simülatörünüz yoksa ve EKG tanılama pratiği gerçekleştirmek istiyorsanız, eğitim setinize Etkileşimli EKG Simülatörü eklemeyi düşünebilirsiniz.

Manken, hava yolu eğitimi için Supraglottik hava yolu araçlarıyla birlikte kullanılabilir.



Ürün No: 1018864
Ağırlık 8.1 kg
Marka Life/form
MPN: LF03763U
Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: