ADAM-X Xpert

ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X Xpert, 1021109, Yetişkin ALS
ADAM-X, acil durumlarda tıbbi beceri sağlamak ve beceri uygulamak için tasarlanmış erkek hasta simülatörüdür. ADAM-X, bir insanın iskelet ve anatomik yapısının bir üremesidir. ADAM-X, askeri ve sivil travma acil durum eğitimi için ideal olan, herhangi bir ortamda herhangi bir travma acil durumundaki eğitim için dayanıklı ve uygundur. ADAM-X kablosuz bir sistemdir; Tamamen işlevsel bir kablosuz bilgisayar, eğitimcinin eğitim sırasında ayarlamaları izlemesini ve düzenlemelerini sağlar. ADAM-X, eğitimi daha gerçekçi kılan belirgin ve benzersiz özelliklere ve özelliklere sahiptir.

Gerçekçi anatomi
ADAM-X, kendine özgü özellikleri ve özellikleri olan bir insanın iskelet ve anatomik yapısının yeniden üretimidir. İnsanlaştırılmış ve çok gerçekçi bir cilde sahiptir. ADAM-X, fizyolojik duruma bağlı olarak otomatik yanıp sönmenin yanı sıra öğrencilerin ışığa ve dokunmaya karşı fizyolojik bir tepkimesine sahiptir. Dişler değiştirilebilir ve ADAM-X'in dili şişebilir.

Eğitim
ADAM-X, ALS eğitimi, senaryo eğitimi ve tıbbi tedavi eğitimi için idealdir. ADAM-X tamamen kablosuz ve sorunsuz olduğundan ve gerçekçi insan oranlarına sahip olduğu için, yerinde eğitim için çok taşınabilir ve idealdir. CPR eğitimi sırasında, el yerleştirme doğruluğunun yanı sıra sıkıştırma derinliği ve oranı izlenir.

Sesler
ADAM-X'in çok çeşitli sesleri vardır. 4 alanda nefes sesleri, 5 kalp sesleri ve manken önündeki 14 nokta akciğer sesleri ile oskültasyon mümkündür, 4 alanda seslerin bağımsız bir seçenek kümesi olasılığı vardır. Mankenin arkasında da oskültasyon olasılığı vardır. Nefes sesleri bağımsızdır ve her bir akciğerin havalandırılması ile ilgilidir. ADAM-X'in konuşması var ve “evet”, “hayır” ve bazı terimler söyleyebilir. Ayrıca guttural ve öksürük sesleri de vardır.

Kardiyovasküler sistem
ADAM-X, karotid arter, femoral arter, radial arter, ayağın dorsal arteri, popliteal arter ve posterior tibialis üzerinde iki taraflı palpe edilebilir nabız vardır.

Pulmonoloji
ADAM-X çok gerçekçi bir solunum sistemine sahiptir. Tamamen bağımsız sağ ve sol akciğerlere sahiptir ve akciğerin havalandırılması otomatik olarak uygun nefes seslerine, göğüs gezisine ve akciğer gaz alışverişine yol açar. Apne veya hipoventilasyonun ortaya çıkması, esinlenen gaz karışımındaki düşük oksijen fraksiyonu ile birlikte, karşılık gelen fizyolojik değişikliklere yol açar: hiperkapni, hipoksemi, SpO2'nin azalması ve taşikardi. Akciğerlerin pozitif basınçta veya spontan ventilasyon restorasyonunda ventilasyonu, uygun miktarda solunum hızı ile ADAM-X'i nefes alır. ADAM-X ayrıca göğüs flotasyonuna sahiptir ve hava yolunun direnci de buna bağlı olarak değişir.

Ek Özellikler
  • Gerçek bir elektrokardiyogramla ve gerçek bir defibrilatörle çalışın
  • Gerçek bir hasta monitörünü ve gerçek bir anestezi makinesini bağlama imkanı
  • Anestezinin normal seyrinin eğitimi
  • Genel nitelikteki komplikasyonların anesteziyolojide eğitimi
  • Eşsiz farmasötik sistemi: ADAM-X yalnızca verilen ilacı değil, aynı zamanda alınan dozu da tanır, buna bağlı olarak hayati parametrelerde bir değişiklik meydana gelir.
  • Senaryo editörü ile daha fazla senaryo oluşturun
  • Gerçekçi geri bildirim kuvveti

Ürün No: 1021109
Ağırlık 80 kg
Marka Medical X
MPN: ADAM-X HPS
Eski ürün kodu 1020940

Dokümantasyon

Sipariş hattımızdan bize direkt, kolayca ulaşabilirsiniz.

Sipariş hattı: 0212 422 8800

Bu ürünü alanlar bunları da aldı: